Deelname

People Analytics 2023 is relevant voor iedere professional die betrokken is bij het ontwikkelen en uitrollen van een datagedreven talent management beleid en geïnspireerd en geïnformeerd wil worden over de inzet, implementatie en resultaten van People Analytics binnen de talent strategie. Van de HR-professional die de eerste stappen zet op dit gebied, tot de ervaren datagedreven HRM’er met een dedicated HR Analytics-afdeling. Kortom, een waardevolle dag voor iedereen die doordrongen is van de noodzaak van datagedreven HR-beleid als effectief instrument bij het vinden en binden van talent!

 

Annuleringsvoorwaarden 

Annulering dient schriftelijk te gebeuren via events@sijthoffmedia.nl. Uiteraard is het altijd mogelijk een vervanger te sturen.

Tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders overeengekomen, kan je tot uiterlijk vier weken voor aanvang van People Analytics 2023 je deelname kosteloos worden geannuleerd,  In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang dient 25% van het overeengekomen bedrag te worden betaald. Bij annulering binnen twee weken voor de aanvang ben je het volledige bedrag verschuldigd.

Inhoudelijke  vragen

Ruud Coumans | Programma Manager HR Academy

Stuur een e-mail 

Logistieke vragen

Marloes Willems | Event Manager 

Stuur een e-mail 

Klantenservice

020 246 7200

Stuur een e-mail 

Locatie People Analytics 2023 l Van der Valk Hotel Utrecht